PRINCEMOB BURO SRL

societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România

cu sediul social în SOS. BUCURESTI-PLOIESTI, NR.190A, COM. CIOLPANI, JUD. ILFOV

înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J23/5228/2021, cod unic de înregistrare RO44794523 (denumită în continuare „PrinceMob”)

număr de telefon 0731630798

adresă de email office@princemob.ro

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului www.PrinceMob.ro (denumit în continuare “website”). Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest website și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

PrinceMob își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile, fără o notificare prealabilă. PrinceMob îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul Website-ului, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Definiții

Clientul – este persoana care utilizează serviciile PrinceMob si achizitioneaza produse provenind din vanzarea directa a echipei PrinceMob.

Personalul PrinceMob – înseamnă angajații PrinceMob și colaboratorii de orice fel ai acestuia.

ACURATEȚEA, DEPLINĂTATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

PrinceMob nu este responsabil dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta alte surse. Orice încredere în materialele de pe website este pe propriul dvs. risc. Orice intrebare sau nelamurire este lamurita in urma unui contact direct/ telefonic/ pe email cu un membru al echipei PrinceMob.

MODIFICĂRI ALE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele si serviciile noastre pot fi modificate fără notificare. PrinceMob își rezervă dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe furnizarea de servicii fără notificare, în orice moment. Cazurile de exceptie vor fi discutate punctual.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciiilor.

ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe website care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații.

PRODUSELE SH

1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, mentinute intr-o stare buna sau foarte buna, produse de branduri premium, recunoscute la nivel international pentru inalta calitate oferita. Aceste produse beneficiaza de garantii, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnarii. Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate in cadrul gamei SH sunt unele de natura normala a utilizarii si nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafata mobilierului folosit). În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicari în garanție. Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentari sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. PrinceMob se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.

2) PrinceMob subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, PrinceMob oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom Tunari si Cluj) înainte de încheierea contractului. Va rugam insa sa discutam in prealabil telefonic, pentru a nu exista situatia in care produsul dorit de dvs sa se afle in showroom-ul din alt oras, decat cel in care va aflati dvs.

3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, retele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire intr-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.

INTERDICȚII ÎN UTILIZARE

Este interzis să preluați conținutul acestui website fără să ne înștiințați înainte. Este interzis să utilizați website-ul sau conținutul acestuia pentru orice scop ilegal, să încalcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora.

Site-ul este destinat vizitatorilor (persoane care nu au calitatea de clienti) cât și clientilor PrinceMob.

Prin accesarea website-ului și/sau a accesării serviciilor furnizate de PrinceMob, utilizatorii consimt să respecte conținutul prezentului document precum și legislația în vigoare aplicabilă în jurisdicția furnizorului de servicii.

Tentativele de acces neautorizat la website, incluzând orice încercare de a accesa datele personale ale unui client, de a modifica conținutul website-ului, de a accesa website-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul într-o formă perceptibilă, de a copia sau cita din conținutul website fără indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a website-ului și vor fi raportate de îndată autorităților competente.

Informațiile înscrise pe website au caracter informativ și trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în contradicție cu prezentul document, fără acordul scris al PrinceMob, este interzisă, fiind considerată furt de proprietate intelectuală și atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legale incidente.

PrinceMob are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe website, fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Acest document reprezintă acordul de voință dintre dumneavoastră și PrinceMob, acceptat și asumat a fi respectat pentru utilizarea website-ului și pentru a beneficia de produsele si serviciile pe care vi le oferă PrinceMob. Prin accesarea website-ului, agreați că utilizatorul trebuie să aibă în vedere faptul că este o persoană întru totul responsabilă, conștientă de și care își asumă toate acțiunile sale de utilizare a website-ului, precum și efectele aferente acțiunilor sale.

Disclamer:

Princemob Buro își rezervă dreptul de a modifica informațiile și aplicațiile pe care le oferă pe acest Site, oricând și fără anunțarea prealabilă a utilizatorilor.
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot diferi în orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile prezentate pe site.

Magazinul nu se obligă să prezinte pe site fotografii și informații identice cu ale produselor ce vor fi livrate. În schimb, în conformitate cu dispozițiile legale, cumpărătorul care comandă online un produs, cu livrare la domiciliul acestuia poate returna în 14 zile produsul, în cazul în care nu corespunde cu așteptările sale, cu condiția ca produsul să nu prezinte urme de folosire (fără zgârieturi, urme ale folosirii produsului, deteriorarea pachetului în care a fost asamblat, etc).

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Principii de protectie a datelor

Datele cu caracter personal sunt: numele si prenumele, adresa de corespondenta, telefon, fax, e-mail.
Persoanele vizate sunt: clienti, imputerniciti, persoane de contact de afaceri si ai institutiilor publice.
Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4) Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara, in acord cu reglementarile prevazute de lege;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

Colectarea datelor personale

Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare
Conturi bancare

Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Obligatii legale in vederea intocmirii contractelor de vanzare-cumparare si a facturilor
Promovare si desfasurare de manifestari, campanii promotionale, comunicari comerciale prin orice mijloc de comunicare, doar cu consimtamantul dumneavoastra expres, neechivoc, liber, informat si anterior exprimat, cu respectarea drepturilor dumneavoastra stabilite de legislatie si specificate in prezentul document
Destinatarii datelor in afara de dumneavoastra pot fi autoritati publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale sau ca urmare a unor cereri intemeiate si expres formulate)

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Utilizatorii externi au posibilitatea de incarcare a fisierelor tip imagine.

Formulare de contact

Păstrăm formularele de contact trimise pentru o anumită perioadă de timp, în scopul deservirii clienților.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Analitice

Acest website utilizeaza colectarea datelor referitoare la comportamentului utilizatorilor in website, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite. Apelam la module oferite de:

 

Cu cine partajăm datele tale

PrinceMob nu partajează niciun fel de date personale cu nimeni din afara societatii.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

Pentru orice nelamurire sau solicitare, te rugam sa ne contactezi pe emailul – office@princemob.ro

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Website-ul are posibilitatea de raportare interna a eventualelor erori.

De la care părți terțe primim date

Primim date despre campaniile de publicitate derulare sau de informare prin email, prin intermediul urmatoarelor platforme:

 

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

In urma informatiilor primite, transmitem manual o rezolvare in functie de caz.

  1. Cerere informatii produse/servicii – revenim punctual cu raspuns catre client.
  2. Cerere programare vizita showroom-uri – revenim punctual cu raspuns in vederea stabilirii unei intalniri in cadrul locatiilor fizice PrinceMob.
  3. Abonare newsletter – trimitem informari ocazionale privind noutatile sau promotiilor unei anumite perioade. Newsletterele au optiunea de dezabonare in subsolul emailului.
  4. Cerere de stergere a datelor – o vom efectua la cerere.
  5. Nu avem programe automatizate implementate in website, ne limitam la colaborarea cu urmatorii terti:

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing