1) Produsele din gama SH sunt piese deja utilizate, menținute într-o stare bună sau foarte bună, produse de branduri premium, recunoscute la nivel internațional pentru înalta calitate oferită. Aceste produse beneficiază de garanții, însă numai în contextul unor contracte individuale, discutate la momentul semnării.

Semnele de uzură prezente pe produsele comercializate în cadrul gamei SH sunt unele de natură normală a utilizării și nu unele agresive (spre ex: zgârieturi ușoare de suprafață, pete sau deteriorări minore ce pot apărea pe suprafața mobilierului folosit).

În cazul unor urme grave de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres în starea articolului (de exemplu, condiția este defectuoasă sau inadecvată). Semnele obișnuite de uzură ale mobilierului utilizat nu sunt considerate defecte și, prin urmare, nu constituie obiectul unei eventuali revedicări în garanție.

Mobilierul de birou cu încuietori, de ex. dulapurile, rollbox-urile și diverse alte compartimentări sunt în mare parte prevăzute cu cheile asociate. PrinceMob se străduiește, pe cât posibil, să livreze aceste chei. Cu toate acestea, în cazuri individuale (de exemplu, în cazul încuietorilor speciale), nu există nici o garanție pentru prezența cheilor.

2) PrinceMob subliniază faptul că imaginile produsului în cazuri individuale pot diferi ușor de starea lor actuală. Prin urmare, PrinceMob oferă clienților posibilitatea vizualizării mărfurilor în zonele expoziționale ale locațiilor noastre (showroom București și Cluj) înainte de încheierea contractului. Vă rugăm însă să discutăm în prealabil telefonic, pentru a nu exista situația în care produsul dorit de dvs să se afle în showroom-ul din alt oraș, decât cel în care vă aflați dvs.

3) Culorile și dimensiunile oferite de noi prin mijloacele online (website, rețele sociale, email etc.) nu sunt supuse unor standarde exacte. De exemplu, afișajul este influențat de setările monitorului dvs. de redare. Abaterile nu constituie, așadar, un motiv de plângere. Clientul este invitat întotdeauna la o întâlnire într-unul dintre showroom-urile noatre pentru a avea propria imagine a bunurilor oferite pe website-ul nostru.

Office Furniture

Varietatea spațiilor de lucru ne-au provocat mereu în a găsi soluții din ce în ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului și organizarea cât mai eficientă a spațiului sunt principalele cerințe ale clienților noștri. Cerințe pe care ne străduim să le onorăm cu profesionalism. Mobila de birou este vedeta oricărei firme și captează atenția încă de la început!

Disclamer:

Princemob Buro își rezervă dreptul de a modifica informațiile și aplicațiile pe care le oferă pe acest Site, oricând și fără anunțarea prealabilă a utilizatorilor.
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot diferi în orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile prezentate pe site.

Magazinul nu se obligă să prezinte pe site fotografii și informații identice cu ale produselor ce vor fi livrate. În schimb, în conformitate cu dispozițiile legale, cumpărătorul care comandă online un produs, cu livrare la domiciliul acestuia poate returna în 14 zile produsul, în cazul în care nu corespunde cu așteptările sale, cu condiția ca produsul să nu prezinte urme de folosire (fără zgârieturi, urme ale folosirii produsului, deteriorarea pachetului în care a fost asamblat, etc).

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing