Pe website-ul nostru, www.princemob.ro, nu se pot plasa comenzi online rapide, datorită tipologiei produselor comercializate. Se pot înregistra însă solicitări legate de produsul dorit, urmând să purtăm o scurtă discuție pentru definitivarea comenzii și a detaliilor legate de plată/ livrare.

 

GAMA DE MOBILIER OFFICE NOU

Gama de produse noi poate fi complet personalizată preferințelor dvs., iar pentru aceasta avem nevoie să purtăm o discuție preliminară etapei de vânzare. Deoarece produsele sunt realizate direct în fabrica noastră, avem libertate totală în a stabili cu dvs. modelul finit de produs, cantitatea, precum și eventuale elemente personalizabile, toate la un preț avantajos, direct de la producător.

 

GAMA DE MOBILIER OFFICE Second Hand

Mobilierul office SH disponibil prin PrinceMob Buro este adus din Germania, pe baza unor transporturi constante, cu frecvență lunară. Actualizăm permanent stocurile noastre și ne lăudăm cu branduri de top în portofoliu, recunoscute la nivel internațional pentru calitatea și rezistența materialelor, precum Steelcase, Sedus, Vario, Assmann, etc.

Noi realizăm o selecție a produselor SH importate și comercializate ulterior, însă deoarece ele prezintă diverse mici defecte, este important ca finalizarea procedurii de achiziție să se realizeze în Showroom-urile noastre, atunci când vedeți direct produsul dorit, sau în urma unei discuții mai detaliate, în care vă prezentăm starea produsului dorit de dvs.

 

Livrarea produselor

Asigurăm livrarea produselor oriunde în România, însă pentru a stabili costul exact, este important să avem o comandă fermă, pe baza căreia să putem calcula volumul și greutatea totală a transportului.

 

Plata produselor

Comanda dvs poate fi plătită prin transfer bancar/ OP sau direct în Showroom-urile noastre din București și Cluj.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing