COMPANIA – cu o experienta de peste 25 ani pe piata de mobilier din Romania, The Prince International, este unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier – cu preponderenta mobilier pentru birouri, de pe piata din Romania.

SEDIUL CENTRAL – se situeaza pe Soseaua de Centura
nr. 20, Tunari jud. Ilfov.

MAGAZINE DE PREZENTARE
PRINCE OFFICE:
– este unul dintre cele mai mari showroom-uri cu mobilier pentru birouri;
– spatiul modern si generos de peste 2000 mp ofera clientilor cele trei game diversificate de mobilier pentru birouri (dulapuri, birouri pentru calculator, mese consiliu, scaune mobile si fixe): operationala, directoriala si executive.

SCURT ISTORIC:
– THE PRINCE INTERNATIONAL a luat fiinta in anul 1994. Activitatea a fost inceputa prin comercializarea de mobilier import Germania printr-un singur punct de desfacere. Ulterior, datorita evolutiei constante si perpetue s-a dat in folosinta in anul 1997 prima linie de productie mobilier. Urmare fireasca a dezvoltarii, in 2002 primul magazin de prezentare mobilier si-a deschis portile oferind tuturor clientilor sai colectiile de mobilier Prince Office. Traiectoria ascendenta si-a urmat cursul prin dezvoltarea tehnologica si marirea capacitatii de productie (s-au achizitionat utilaje de productie marcile : Holzma si Homag) a companiei, precum si prin deschiderea in anul 2006 a unui nou si impunator magazine de prezentare : PRINCIPE avand ca specific mobilierul si decoratiunile pentru casa, productie proprie si import Italia. Acest nou segment abordat, vine sa intregeasca aria publicului tinta caruia i se adreseaza compania.

ANGAJATI:
– activitatea companiei The Prince International este sustinuta cu profesionalism de o echipa entuziasta alcatuita din aproximativ 60 de membri. Departamentele bine structurate de : productie, proiectare, vanzare, marketing, contabilitate, administrativ reusesc sa anticipeze dorintele clientilor, venind in intampinarea solicitarilor acestora.

ACTIVITATE:
– The Prince International se ocupa cu productia si comercializarea de mobilier din PAL melaminat in diferite finisaje. Aferent mobilierului pentru spatiile de birouri se comercializeaza scaune mobile si fixe, sub diferite finisaje (stofa sau piele) import Germania. Activitatea de comercializare a tuturor produselor se realizeaza atat prin magazinele proprii de prezentare, cat si prin intermediul distribuitorilor din tara.
– echipa de arhitecti si designer-i ai The Prince International realizeaza amenajari de spatii interioare cu mult profesionalism ;
– pentru a diminua efortul clientului in momentul achizitiei de mobilier, compania ofera serviciul: transport si montaj mobilier atat pentru zona Bucuresti cat si in toata tara.

PREMII PENTRU ACTIVITATE:
– anul 2000: Locul I in Topul Firmelor 2000, in municipiul Bucuresti, sectiunea Productie Mobilier;
– anul 2001: Locul II in Topul Firmelor 2001;
– anul 2002: Locul I in Topul National al Firmelor Private 2002, pentru sectiunea Productie Mobilier pentru Birouri si Magazine (exclusiv cel din metal);
– anul 2003: Locul I in Topul Firmelor Private 2003 pentru Productia de Mobilier, judetul Ilfov;
– anul 2004: Premiul de Excelenta la Expozitia Office-2004, organizata la Palatul Parlamentului s.a.

OBIECTIVE:
– din momentul infiintarii companiei, echipa de top management a pus un accent deosebit pe fidelizarea clientilor si gasirea de noi nise / segmente de consumatori, prin seriozitate, competenta, calitate si pret;
– sporirea portofoliului de clienti de la an la an este unul dintre principalele obiective, pentru momentul actual firma avand un numar aproximativ de 300.000 clienti;
– cresterea cifrei de afaceri;
– dezvoltarea tehnologica a departamentului productie;

PORTOFOLIU CLIENTI:
Automobile Bavaria, MHS-Motors, Alto Syncro Grup- dealer Skoda, Kia Romania- cu toate filialele din tara, Vodafone, Internity, Asitrans, Unita Asigurari, Casa Auto- dealer Mercedes, Premium Auto, Instititul Victor Babes, Institutul Agronomic Bucuresti, HyperClinica Medlife, Laser Med, ITC Network, Ubisoft& Game Loft, Tofan Grup, Primaria Bucuresti, Primaria sect. 2, Primaria Stefanesti, Primaria Busteni, Universitatea Bucuresti, Rentrop&Straton, Lena Constructii, Standard Nutricia, Casa de vinuri Vernesti, Paprika, London Fashion, Romair, Schenker Logistic, Rafaello Antrefrig, Midocar, UTI Group, Cargill si foarte multi altii.

PARTENERI:
– TOPSTAR – Germania, principalul furnizor de scaune pentru birou;
– LASA – Italia, furnizor de structuri metalice pentru birouri;
– PFC – Italia, furnizor de structuri metalice pentru birouri si receptii;
– GIUSTI – Italia, furnizor de manere metalice;
– CETOF – Italia, furnizor de cuiere;
– SAN MARCO – Italia, furnizor de canapele din piele;
– CORAZZIN GROUP – Italia, furnizor de mobilier pentru casa; s.a.